Gratis

e-books

PDF

Welkom op de Nederlandstalige K and J Dolls Amigurumi blog

Welkom op de Nederlandse blog van K & J Dolls. Nederlandse vertalingen van Amigurumi patronen komen op deze blog. Wat zijn Amigurumi? Amigurumi zijn gehaakte of gebreide poppen naar Japanse stijl.De patronen zijn ontworpen door Sayjai van K & J Dolls.  De originele patronen zijn geschreven in het Engels. De Engelse patronen zijn te vinden op kandjdolls.blogspot.com.  Op deze blog komen de Nederlandse vertalingen te staan.

Op kandjdolls.blogspot.com staan een paar patronen die niet door Sayjai zijn ontworpen. Deze zullen ook worden vertaald in het Nederlands en op deze blog worden gezet. Een van de patronen: Kleine Kitty van Jaimai is al vertaald in het Nederlands door CharlotteHet eerste patroon dat op deze blog is gepubliceerd is Rode Duivel van Mrs Devil. Het werd vertaald in het Nederlands door Rob (partner van Sayjai).

 
 p.s. Tiny Kittyis geen origineel patroon van K en J Dolls: het is een patroon van Jaimai dat met permissie was vertaald in het Engels. Charlotte heeft de Engelse versie in het Nederlands vertaald. Alle vertalingen worden gepubliceerd met de permissie van de designer. Dit zijn patronen die u kunt gebruiken om een pop te maken maar ze mogen niet worden gepubliceerd op andere websites, blogs en forums. Ze zijn copyrighted.Geen opmerkingen